Poziv na seminar „Vještine upravljanja ključnim kupcima”

618

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini organizira seminar na temu „Vještine upravljanja ključnim kupcima – Key Account Management“.

Seminar će se održati 17. 05. 2016. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) sa početkom u 10:00 sati.

Seminar je besplatan za sve koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac. Cilj edukacije je upoznati polaznike sa osnovama, kao i savremenim uvidom u međunarodne teorije i prakse upravljanja ključnim kupcima, te pružiti potrebna znanja, alate i smjernice za svakodnevno poslovanje u upravljanju ključnim kupcima.

Edukacija na ovu temu je organizirana u okviru projekta „B2B Marketing: Efikasna prodaja ključnim kupcima“, koju je Vanjskotrgovinska komora BiH realizirala uz podršku i u saradnji sa Switzerland Global Enterprise u 2014. i 2015. godini. Nastavni plan i program ovog seminara izradili su stručnjaci sa Institute for Communication and Competitiveness, University of Applied Sciences Northwestern Switzerland, School of Business.

Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu mirza.konjo@komorabih.ba ili putem faxa na broj +387 33 566 205. Krajnji rok za dostavljanje prijava je 16. 05. 2016. godine do 14:00 sati. Dodatne informacije o seminaru u pozivnom pismu u prilogu ili pozivom na broj telefona +387 33/566-204. Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here