Poziv na seminar „Inovacija proizvoda – ključ za povećanje izvoza na tržište EU“

980

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini organizira seminar na temu „Inovacija proizvoda – ključ za povećanje izvoza na tržište EU“. Seminar će se održati 08.06.2016. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) sa početkom u 10:00 sati.

Seminar je besplatan za sve koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Cilj edukacije je upoznati polaznike seminara sa različitim koracima u inovaciji proizvoda, predstaviti mogućnosti za diferencijaciju proizvoda, odrediti prioritete projekata u inovaciji proizvoda, te upoznati polaznike seminara sa različitim metodama kreativnosti.

Edukacija na ovu temu je organizirana u okviru projekta „B2B Marketing: Efikasna prodaja ključnim kupcima“, koju je Vanjskotrgovinska komora BiH realizirala uz podršku i u suradnji sa Switzerland Global Enterprise (švicarske program promocije uvoza u Švicarsku i EU) u 2014. i 2015. godini.

Nastavni plan i program ovog seminara je izrađen od strane stručnjaka sa Institute for Communication and Competitiveness, University of Applied Sciences Northwestern Switzerland, School of Business.

Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu mirza.konjo@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 07.06.2016. godine do 14:00 sati.

Dodatne informacije o seminaru u pozivnom pismu u prilogu ili pozivom na broj telefona +387 33 566 204. Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

Poziv 
Prijava
Program

Izvor: komorabih.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here