PMI udruženje u BiH organizovala susret projekt menadžera: Umijeće uspješnog projekt menadžmenta

1178

PMI udruženje u BiH organizovala susret projekt menadžera: Umijeće uspješnog projekt menadžmenta

Tema ovog susreta je “Soft skills – umijeće uspješnog projekt menadžmenta” koji je moderirao Adem Muminagić, dipl.ing.el, PMP®.

PMI® Udruženje u BiH je nevladino neprofitno profesionalno udruženje projekt menadžera osnovano 2013. godine u namjeri da promovira, razvija i unapređuje praksu, teoriju i profesionalne standarde u projekt menadžmentu u društvenim i privrednim oblastima u Bosni i Hercegovini, te da pruža pomoć i podršku projekt menadžerima iz privrednih i društvenih područja u svrhu unapređenja poslovnih procesa.

PMI® Udruženje u BiH je najmlađi PMI® ogranak u regiji sa najvećom stopom rasta članstva. Aktivno radi na povezivanju projekt menadžera, te uspostavlja i razvija mreže za razmjenu znanja i informacija kroz organizovanje susreta, redovno učešće članova na međunarodnim PMI® konferencijama, kao i izdavanjem periodičnog PMI® BH Newslettera.

Posebnu pažnju PMI® Udruženje u BiH posvećuje pomoći i podršci članovima u osiguranju uslova za sticanje PMI® certifikata iz oblasti projekt menadžmenta.
Više informacija o PMI® Udruženju u BiH možete naći na www.pmi.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here